Powered By Blogger

среда, 9 февраля 2011 г.

Прошло много не мало две недели....

Так вот перша половина пройшла успішно в плані треніровок....Акцет робився на другу нічну треніровку в лісі з картою, різні дистанції по рельєфу, коридори, лінії..ускорения по 400 м.
В кінці тижня Тест 8 х 1200м ...пробіжав нормально можна сказати задовільно в районі
3.10-3.15 ...
Плани були грандіозні на наступний тиждень.....НО.....!!!!
Після Тесту як і все вечером випиваю кіфірчік з холодильника і тут на ранок якийсь деприсняк :)
тоїсть поміряв температуру на градуснику 36.8 і самопочуття  якесь, ну не таке...не риба не м*ясо, пришлось на днів чотири відлежатись....Я розумію хтось скаже надо було вітамінів при таких нагрузках хавати...но я хотів но тільки з 1 лютого почати.... Но у ви трошки не дотянув...

Вот а тут ще й сесія на пару прийшла а про ремонт не пишу ліпше нічого ....я вже два місяця в бабулі дома роблю. Но наследство прежде всего!!!
Так вот пришлось попу свою чучуть подколоти віт. С і комплексом Віт. групи В помогло отпустило зразу...Ну про віт. С я мовчу тот хто помнить його тот скаже ліпше 5 групи В. чим раз віт. С. Помню Щербаков Денис сказав чуть шо сразу ядерну дозу віт. С і все пройде....:)))
 так і було. 
Я радий шо все так закінчилося лікарь каже маленький вірус підхватив десь.....де???
  Думаю мене грип вже не зачепить в березні і дасть спокійно підготовитись до сезону, а він ого...го...
Вот в лютому правда ще не уточнились з датою плануєм з Більциєм А., Сіротовим Є, Лешко А та Федикович В.перебратися на збори в Херсонську область м. Цурюпинськ, де пробути до 17 березня а потім переїхати в АР КРИМ м. Севастополь на Чемпіонат України на марафонських дистанціях а уж звідти на Буковинський Фестиваль 2011 в м. Чернівці. Там організатори планують цікаві дистанції з марафоном в кінці...Ну і на послідок с паравоза в Ужгороді сразу йдем на свої домашні змагання "Закарпатська Весна 2011" які відбудуться 29-30 березня.
По поводу НТЗ у Цурюпнську хо бажає? може приєднатися до нас!
Роботи багато а часу мало!

Комментариев нет:

Отправить комментарий